BADBOY PROJECT

A Badboy Project egy táncos produkció. vezetője egy profi táncos - Vegera András, aki immáron 22 éve táncol, dalokat szerez, dalszöveget ir, koreografál, rendez színpadi koncerteket és videoklipeket. Az Erika C. Dance Schoolban tanult, munkái között megtalálhatók az Ámokfutók, a Splash , a Bubble Gum és Nika több videoklipje is, valamint a Szénshaw fellépéseinek koreografálása.

Jelenleg a Go Dance Companyban tanít, az ország egyetlen csak ázsiai zenéjére működő tánciskolájában, emellett Tilinger Attilának  és Kövesdi Ákosnak készített koreográfiákat, valamint nyitánykoreográfiákat készít a Házibuli című zenei műsornak.

A Hitmakerz (HMZ) csapat megannyi dalt irt az elmúlt évek folyamán, elsősorban saját használatra, de volt rá példa, hogy dalaikat mások is énekelték.

A Badboy Project egy táncos Hip-Hop produkció, amely zeneileg nagyon sok hatást kapott a koreai popkultúrából , a k-popból ( jay park, bigbang, straykids stb. )  zenei producere Fehér István, olyan közreműködőkkel dolgoztak együtt zeneileg, mint Kiss Virág , az egykori X-Faktoros versenyző, Kovács Viktória , Black Felon,  képileg pedig a csapat mögött áll teljes mellszélességgel a Studio Plexus (Szabó Gábor) és Csutorás Bánk is (B Music Sound Factory). Több videoklipjük is elkészült ezek közül jelentősebb az „ Ahol a zene szól „ és az „ Égesd fel” című slágerek.  A Házibuli Attilával televíziós showműsor gyakori szereplője.

 

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba:

Levelezés:
1677 Budapest, Pf.:56
Telefonszámunk:
06-70- 638-4750
E-mail címünk:
info@strongrecord.hu