Szeptember 26-án jön a Nagy Házibuli Lemez IV!

A "Nagy Házibuli Lemez" sorozatot eredetileg évente megjelenő válogatáslemeznek tervezte a Strong Record, azonban az idén jött siker közbeszólt...

A Nagy Romantikus Lemezek után a producerek döntése a Nagy Házibuli Lemez sorozatra esett, így indult útjára ez a válogatás, amelynek harmadik lemeze 21 hét alatt lett aranylemez és amely album 26 hete folyamatosan ott van a legeladottabb albumok hivatalos hazai slágerlistáján. 

Ezen a sikeren felbuzdulva döntött a kiadó vezetősége, hogy a 2021-re tervezett "Nagy Házibuli Lemez IV" előbb érkezik, így szeptember 26-án már napvilágot is lát a sorozat legújabb tagja.

Az albumon minden műfaj és stílus képviselteti magát, többek között ezen a lemezen jelennek meg kiadónk egyetlen mulatós sztárjának, Suzynak legújabb mulatós slágerei, emellett pedig a Strong Record látószögébe került feltörekvő előadók is képviseltetik magukat, így többek között Galát Norbert is a nagysikerű "Várnék rád" című pop-rock slágerével.

A Strong Record zászlóshajói sem hiányozhatnak a lemezről, így ezúttal is kerül az albumra népszerű Szabyest - sláger is és természetesen a "házibulik királya", Tilinger Attila is szerepet kap pár dallal, amelyek közül az egyik, amely a "Szemedben ég" címet kapta, kifejezetten erre az albumra készült. A táncdalok dívája, Endrődi Éva azúttal is egyik sikerdalával került fel a korongra, az egykori Magic of Music pop-musical formáció csillaga, Szandy pedig szintén ezen a válogatáslemezen mutatja be első hivatalosan is megjelenő szóló dalát.

Természtesen sok-sok további újdonság és meglepetés vár a lemezvásárlókra, így érdemes a dátumot megjegyezni, mert szeptember 26-án jön a "Nagy Házibuli Lemez IV"!

Kapható lesz a Zenekuckó lemezboltban, megtalálható a hazai piacokon,  előrendelhető a 06-70-638-4750-es központi telefonszámunkon, de hamarosan elérhető a webshopban, valamint az összes létező digitális platformon! 

 

       Tracklista:

  1. Tilinger Attila – Szárnyak nélkül
  2. Suzy – Audi 
  3. Rózsás Viktória – Rám talál 
  4. Nagy Benett – Benned a láng 
  5. Szabyest – Be vagyok rúgva 
  6. Endrődi Éva – Kiért fáj a szívem
  7. Tilinger Attila – Szemedben ég 
  8. Szandy – Koromsötét 
  9. Kalucza Roland – Csak te vagy aki kell 
  10. Galát Norbert – Várnék rád 
  11. Tha Shudras – Serlok és Vaccon 
  12. Kövesdi Ákos – 5 perc szerelem 
  13. Kalucza Roland – Minden jóra egy kicsit várni kell 
  14. Suzy – Jobbra – balra 
  15. Tilinger Attila – Gyermekszívvel 
  16. Rózsás Viktória – Végtelen szerelem 

 

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba:

Levelezés:
1677 Budapest, Pf.:56
Telefonszámunk:
06-70- 638-4750
E-mail címünk:
info@strongrecord.hu